Ќе гори во пеколот: Негувателка се изживува врз старица од Сараево (ВИДЕО)

На Јутјуб се појави уште едно вознемирувачко видео во кое се гледа колку луѓето можат да бидат безмилосни. Се работи за негувателка на стара жена од Сараево која ја малтретира старицата.

- Случајот не го пријавивме во полиција затоа што сметаме дека правдата во нашата земја е пребавна за вакви случаи, а од истата причина нема ниту да ја тужиме, вели ќерката на малтретираната жена.

Бидејќи старицата се жалела семејството решило да снима што се случува кога не се дома, па го снимиле ова...

25.10.2013 - 09:56

најчитано сега