(ВИДЕО) Ѓоковиќ збесна: Сите да ми го јадете к...

Ѓоковиќ загуби од Бугаринот Димитров уште во втората рунда на турнирот во Мастерс. Откако го освои вториот сет, нервозен ја нападна публиката која цело време беше против него. „Сите да ми го јадете к...“ рече Ѓоковиќ. Тоа можете да го погледнете на саниот крај на ова видео

 

 

најчитано сега