Еве како да си инсталирате Вибер и на вашиот компјутер

Омилената алатка за евтина комуникација меѓу луѓето Вибер, покрај на мобилните уреди, веќе може да се користи и на обичен компјутер. Пишувањето пораки секогаш е полесно на тастатура отколку на мобилниот телефон, па затоа, доколку сакате да си ја инсталирате оваа квалитетна програма , следете го овој линк

најчитано сега