Анкета: Кои се твоите Facebook навики

 
Од денеска официјално започнува реализацијата на првото сеопфатно истражување за навиките, ставовите и однесувањето на Фејсбук корисниците во Македонија. Истражувањето се спроведува според стандардизирана меѓународна методологија која ќе обезбеди репрезентативна студија, прва од ваков вид во земајта.
 
Овој проект партнерски го реализираат Агенција Рејтинг и NewMediaMK а резултатите ексклузивно ќе бидат презентирани резултатите на 15 ноември оваа година во рамките на AllWeb конференцијата за онлајн пр и интернет маркетинг. 
 
За да учествувате во анкетата, следете го овој линк
21.10.2013 - 13:21

најчитано сега