ВИДЕО: Еве како душата го напушта телото во моментот на смртта

Научниците од Русија успејаа со посебна техника да фотографираат личност која умира во точниот момент на смртта.

На фотографијата се гледа како личноста која умира најпрво ја губи својата сила во пределот на стомакот, а потоа и во пределот на главата. Срцето е последен орган кој ја губи животната сила.

Погледнете...

19.10.2013 - 15:30

најчитано сега