(ВИДЕО) Им делел пари на бездомниците за малку да ги развесели

Овој човек им покажа на многумина што е хуманост. Малдиот Кајл од a GiveBackFilms одлучи да го следи примерот на неколкумината добри луѓе кои направиле нешто за бедомниците.

Тој на бездомниците од квартот Salt Lake City им дал како подарок по 100 долари, а тие со солзи во очите му возвратиле со молитва и прегратка.

Овие луже највероватно не се сеќаваат кога последен пат вакво нешто им се случило. Секоја чест за Кајл навистина одбрал добр начин како барем малку да им го разубави животт.

 

 

18.10.2013 - 13:08

најчитано сега