ВИДЕО: Магично запросување - ова вреди да се види

Уште едно уникатно запросување кое стана вистински хит на Интернет. Креативната Џилијан Даус од Британија со помош на магионичарот Том Лондон го запроси својот дечко Барни.

Магионичарот правел трикови во ресторанот каде Џилијан вечерала со својот дечко, па како што идел ред стигнал и до нивната маса. Изведол неколку трикови, а на крај побарал прстен од Барни. Наместо тој, прстенот му го вратила Џилијан во бела кутија и следувало прашањето „ Дали ќе се ожениш со мене?“. Секако по ова запросување Барни бил видно изненаден но со насмевка на лицето ја прифатил понудата и кажал „да“.

Погледнте го виеото...

18.10.2013 - 11:14