Следната среда неработен ден за сите граѓани на Македонија

Следната среда е неработен ден за сите граѓани на Република Македонија.

Како што објавува Министерството за труд и социјална политика, 23 Октомври, Денот на Македонската револуционерна борба, е неработен за сите граѓани на Републиката.

Министерството воедно и  го честита Денот на Македонската револуционерна борба.

18.10.2013 - 10:52
Фото: 
Кајгана

најчитано сега