Груевски: Да го нарекуваме јужниот сосед Поранешна отоманска провинција Грција

Премиерот Никола Груевски на партиската трибина на ВМРО-ДПМНЕ зборуваше за македонсктие национални интереси. Тој рече дека ФИРОМ за Македонија е навредливо исто како ние да му се обраќаме на јужниот сосед со Поранешна отоманска провинција Грција

17.10.2013 - 22:34

најчитано сега