ВИДЕО: Трогателна реклама која ќе допре до сечие срце - орангутан моли глувонемо девојче за помош

Рејнфорест екшн нетворк, организација за заштита на дождовните шуми направила интересна реклама која ќе допре до сечие срце. Во рекламата се прикажува колкава штета секојдневно му се прави на светот, а како пример за тоа е земен путерот од кикирики.

Во рекламата орангутан комуницира преку јазикот на глувонемите со мало девојче.

Погледнете...

15.10.2013 - 12:34

најчитано сега