ВМРО-ДПМНЕ со честитка за празникот Курбан Бајрам

ВМРО-ДПМНЕ на сите граѓани од исламанска вероисповет им го честита празникот Курбан Бајрам.

 

        -  Големите верски празници се мигови кога се празнува радоста и хармонијата на семејството, и кога се истакнуваат традиционалните  вредности на хуманост, толеранција и заедништво. Во духот на овие вредности на сите верници од исламска вероисповест им го честитаме големиот празник и им посакуваме многу успеси и напредок, бидејќи личниот напредок значи и придонес за нашата татковинаРепублика Македонија, стои во честитката на ВМРО-ДПМНЕ.

15.10.2013 - 11:47

најчитано сега