ВИДЕО: Како расте бебето во стомакот на мајката

Современата медицина денеска им овозможува на идните родители да го пратат развивањето на бебето во 9-те месеци. Преку видеово целиот тој процес ќе ви биде прикажн многу појасно. Погледнете како се развива бебето во стомакот на својата мајка.

15.10.2013 - 11:26

најчитано сега