Нема договор: Од Т-Мобиле не може да се врти на Албафон

 

Се уште не е договорена интерконекција со мобилниот оператор Албафон, информира Т-Мобиле Македонија.

- Преговорите се во тек, но нема договор, и токму од таа причина корисниците на Т-Мобиле Македонија не можат да бираат кон броевите од мрежата на Албафон со префикс 073, посочуваат од мобилниот оператор

15.10.2013 - 10:54

најчитано сега