ВИДЕО: Американец изел чоколадо старо 45 години

Стујард Ашин одлучил да дознае каков вкус има чоколадо старо 45 години.  Овој пат тој се одлучи да проба сладок крекер и чоколадо од војните залихи за време на Виетнамската војна.

Откако го изел парчето чоколадо рекол дека тоа е најлошата работа која некогаш ја пробал.

 

15.10.2013 - 10:37

најчитано сега