"50 нијанси сиво" избран за најдобар бестселер на сите времиња

Еротскиот роман "50 нијанси сиво" на најде на врвот на листата на најдобри бестселери на сите времиња.

На листата на која има книги од најразлични жанрови првото место му припадна на "50 нијанси сиво", додека продолженијата на книгата насловени како  „Педесет нијанси - потемно“ и „Педесет нијанси - ослободени“ ,се најдоа веднаш под него.

Начетвртото место е романот „Мажите кои ги мразат жените“, а потоа се „Девојчето кое си играше со оган“ и „Кула од карти“.

15.10.2013 - 10:17

најчитано сега