ВИДЕО: Забранетиот секс на Марија Шарапова и нејзиниот тренинг партнер

Тренинг партнерот на најубата тенисерка на светот, Марија Шарапова во својот нов договор, добил невообичаен услов. Забрането му е да има сексуални контакти и љубовна врска со тенисерката. Тој за медиумите рекол дека немало да го прифати договорот доколку не бил сигурен дека Шарапова е во сречна врска со бугарскиот тенисер Григор Димитров. 
Но ако го погледнете ова видео ќе ви стане јасно колку тешка задача ќе има тренинг партнерот на Марија, Германецот Дитер Киндлман, особено ако се знае, како тенисерката изгледа на тренинзите.

најчитано сега