Apple нуди награда од 10.000 долари - еве како да ја добиете

Епл нуди 10.000 долари на оној корисник кој ќе ја преземе педесет милијардиттата апликација.

Потоа секој педесетти корисник ќе добива по 500 долари. За учество во овој натпревар се што е потребно е да симнуваат по 25 апликации дневно и да се постари од 13 години.

Парите можат да се трошат во нивната продавница, а среќниот добитник ќе може да симне многу музика, филмови, книги. Вреди да се обидете, нели?

најчитано сега