ВИДЕО: Авион слета на сред автопат

Мал авион принудно слетал на прометен автопат во Сан Хозе, Калифорнија. Сепак иако звучи неверојатно нема никој повреден и никаква штета не е направена.

Веднаш по полетувањето, пилотот забележал дека има некаков проблем и веднаш го спуштил авионот.

 

05.10.2013 - 15:11

најчитано сега