И Џенифер Лопез има проблем со себе - „Не сакам да соработувам со жени кои се поатрактивни од мене“

Недостатокот на самодоверба на Џенифер Лопез излезе на виделина. Таа на аудицијата на филмот „The 33“ побарала да не се ангажираат актерки кои се поубави од неа.

Таа барала да бидат одбивани актерките кои се поатрактивни од неа, без разлика колку се талентирани за глума.

Луѓето кои биле на аудицијата се пожалиле од нејзиното однесување и од тоа колку била “незгодна“.

05.10.2013 - 12:53

најчитано сега