ВИДЕО: МВР до грѓаните - дали меѓу овие украдени предмети има нешто Ваше?

Со видео материјал, македонската полиција ги повикува граѓаните, да проверат, дали меѓу предметите кои биле откириени при последното апсење има нешто што претходно го поседувале.

05.10.2013 - 11:29

најчитано сега