Сарачини денеска во Дебар

Mинистерот за економија Ваљон Сарачини и заменик министерот за транспорт и врски Џелал Бајрами денеска ќе ја посетат општината Дебар.

Според најавите, двајцата министриќе се сретнат со дебарскиот градоначалник Ружди Лата и ќе ја посетат и фабриката „Кнауф“, како и Дебарските бањи. 

05.10.2013 - 10:25

најчитано сега