Голема полициска акција во Албанија - запленети 22 украдени автомобили

Полицијата во Албанија заплени вкупно 22 автомобила што биле украдени во странство.

Се работи за голема полициска акција под име „Еврокар - Албанија“, извршена на територијара на целата земја во соработка со Европол, Фронтекс, Евроџест и Интерпол,во која се запленети 22 автомобила кои биле украдени од Италија, Англија и Бугарија, Белгија, Србија, Босна и Херцеговина, Грција и Унгарија. 

03.10.2013 - 09:17
Фото: 
ртс

најчитано сега