Пешевски работно во Куманово

 

Вицепремиерот задолжен за економски прашања Владимир Пешевски, денеска работно ќе ја посети општина Куманово.

За време на посетата, вицепремиерот Пешевски ќе оствари средби со  претставници од подрачните единици на Агенцијата за поттикнување на развојот на земјоделството и Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство, како и од подрачните единици на Државниот пазарен инспекторат и Државниот инспекторат за труд. 

03.10.2013 - 08:27

најчитано сега