Цеца откри зошто плачеше на концертот во Ниш

Цеца открива зошто плачеше на „Кукавица“ на сред концерт во Ниш.

- Како што се приближував кон Ниш , имав многу емоции. Тоа едноставно неможе да се опише со зборови. Кога застанав на бина, се обидов да ги сопрам солзите кога ја пеев  песната“Кукавица ”. Едноставно неможев да пеам а да не заплачам. Тоа се солзи зошто после толку години настапувам во својот  крај, и пред луѓе кои секогаш беа со мене. Плачев и среќна сум поради тоа  - изјави Цеца.

 

02.10.2013 - 16:46

најчитано сега