ВИДЕО: Кај отиде светот - се сликаат додека водат љубов и фотките ги објавуваат на Твитер

Овој пар сака да покаже колку мобилните телефони влијаат на квалитетот на друштвениот живот. Во оваа пародија, главните ликови водат љубов и брзаат тоа веднаш да го споделат на социјалнтие мрежи. За жал, пародијата, не е многу различна од реалноста

02.10.2013 - 13:24

најчитано сега