Премиерот Груевски го дочека Велигден во Кичево

Премиерот Никола Груевски денеска ќе присуствува на утриснска литургија во црквата „Св. Богородица“ Каменско во Охрид.

Од оваа црква премиерот  со семејството ќе ја посети и црквата „Св. Ѓорѓија“ во Струга.

Премиерот Груевски го дочека Восхресението Христово - Велигден  во Кичево, каде заедно со своето семејство присуствуваше на Светата литургија во православниот храм „Св. Петар и Павле“.

 

најчитано сега