ВИДЕО: Преку ноќ се појави подморница во Милано

На улицата Виа де Мерчанти, која е една од главните  во Милано преку ноќ се појавила подморница.

Сепак станува збор за интересна маркетиншка кампања. Ова е делo на италијанската осигурителна компанија Europ Assistance IT која ја создале лажната подморница среде улица како дел од кампањата насловена како Protect Your Life.

Кампањата е со одлична идеја, а со одглед на тоа дека е во секој весник и голем број светските портали, не с есомневаме дека е успешна. 

 Погледнете како сето тоа изгледа...

02.10.2013 - 10:36

најчитано сега