ВИДЕО: Пензионери делеа пари на сред улица

Пензионерска двојка од градот Грандвил решиле да се забавуваат и да израдуваат неколкумина среќници на кое наишле.

Со себе носеле транспарент на кој пишувало: „Не, не сум бездомник и не сум гладен. Може ли да ти дадам долар“ и на луѓето им делеле пари.

Ова не им било првпат така да се забавуваат и да израдуваат луѓе раскажува нивната ќерка Ејми.

- Пред неко време купија многу месечни билети за автобус и ги делеа на непознати лица на кои билетот им истекол. Едноставно се добри луѓе. Го работат тоа за да се забавуваат и да запознаат ниви луѓе, рекла ќерката.

02.10.2013 - 09:18

најчитано сега