Јованка Броз се разбудила од кома

Јованка Броз се разбудила од кома. Таа во неделата дошла при свест, но поради тоа што била приклучена на апарати не можела да комуницира.

-Беше свесна. Ги препозна луѓето кои беа околу нејзе, но не можеше да комуницира. Два пати ми ја стисна раката, изјавил анонимен извор за српските медиуми. 

01.10.2013 - 10:09

најчитано сега