Почесен докторат за турскиот бизнисмен Есат Улу

Денеска на Европскиот Универзитет во Скопје ќе биде доделена титулата почесен доктор на науки на познатиот турски бизнисмен, Есат Улу.

Предвидено е на манифестацијата да присуствува и 15-члена парламентарна група од Република Турција. Денеска ќе биде означено почнувањето настава на турски јазик на Универзитетот. 

30.09.2013 - 09:27

најчитано сега