ВИДЕО: „Кукавица“ ја расплака Цеца

Со солзи во очите пред повеќе од 20.000 публика на концертот во Ниш, Цеца ја отпеа Кукавица. Погледнете го видеото

29.09.2013 - 23:46

најчитано сега