Димовски денеска на „Денови на кочанскиот ориз“

Денеска министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство Љупчо Димовски, ќе присуствува на 22. Меѓународна манифестација „Денови на кочанскиот ориз“.

Најавено е министерот Димовски во селото Горни Полог да присуствува на почетокот на оризовата жетва на традиционален начин и на вршидба на гумно. 

29.09.2013 - 10:45

најчитано сега