Филмски и вооружен грабеж на „Кам Маркет“ во Скопје

Вчера вечерта околу 20:30 часот, двајца разбојници ограбиле Кам Маркетот лоциран во скопската населба Чаир.

Според информациите на МВР, две маскирани и вооружени лица, вчера вечерта влегле во маркетот, им се заканиле на вработените и побегнале со 30.000 денари.

Скопската полиција трага п сторителите.

28.09.2013 - 12:42

најчитано сега