Собранискиот спикер Вељановски ќе го дочека Велигден во Охрид

Претседателот на Собранието на Република Македонија, Трајко Вељаноски, вечерва ќе присуствува на Свечената Воскресна литургија што ќе се одржи во Свети Климентовиот храм, Св. Пантелејмон на Плаошник, Охрид по повод големиот христијански празник Велигден.

најчитано сега