ВИДЕО: Пратеници се бакнуваа среде седница!

Дефинитивно ова досега е најнеобичниот и најинтересниот начин за да се изрази поддршката за хомосексуалците. Пратениците од италијанската политичка партија М5С во знак на поддршка на хомосексуалците започнаа да се бакнуваат меѓу себе.

26.09.2013 - 10:08

најчитано сега