Го натерала да го убие соседот бидејќи "телепатски" ја силувал

Велат што може жена да направи не може ни ѓаволот. Па, во некои ситуации изгледа ова е навистина точно. Една жена од САД верувале или не го натерала својот сопруг да го убие нивниот сосед бидејќи "телепатски" ја силувал.

Се работи за 55-годишната Мелани Селенајт која го наговорила својот сопруг да го убие нивниот 44-годишен сосед Тони Пирс, тврдејќи дека телепатски ја силувал.

Сопругот верувале или не го извршил убиството, а потоа Американката била префрлена во психијатриска установа. Сопругот пак за делото кое го направил добил 30 години затвор.

26.09.2013 - 09:31
Фото: 
Вечер

најчитано сега