Мечка посети бар во Алјаска

Во бар во центарот на Џуноа, во Алјаска, влегла црна мечка. Кога била забележана од вработената во локалот таа веднаш го напуштила.

Исплашената келнерка  кога ја видела мечката почнала да извикува : „Не примаме мечки! Излези! Не! Не можеш да бидеш тука! По овие повици на келнерката мечката веднаш заминала.

25.09.2013 - 16:20

најчитано сега