Вељко Ражњатовиќ работи како обезбедување

Српските медиуми пишуват дека Вељко Ражњатовиќ синот на Цеца решил сам да заработува, тој почнал да работи како обезбедување на сплавот Ривер.

- Често доажа на сплавот со друштво, а во последно време го0 гледам со обезбедувањето на вратата, а потоа влегува внатре. Икрено малку ми беше чудно, апотоа слушнав дека има време и сака да работи со другарите, кои веќе работат како обезбедување а тој им помага. Не се работи секој ден, некогаш е со нив на влезот а некогаш е внатре и се забавува со своето друштво- изјавил за српските медиуми човеко кој е чест гостин на Ривер.

 

25.09.2013 - 14:42

најчитано сега