Трагедија: Две сестрички пронајдени мртви во машина за перење

Трагедија во Кина која ги шокираше жителите на кинеска провинција Џинкси. Пронајдени мртви две сестрички во машина за перење алишта.

Девојчињата биле на возраст од две и четири години тие биле со модринки а машината била цела крвава. Сестричките ги пронашол нивниот тако ги однесол веднаш во болница но за нив немало спас.

Полицијата во Кина утврдила дека нема сомнеш за убиство, тие доедка си играле влегле во машината но останува дилемата како се вклучила машината за перење

Дедото на децата изјавил дека нивниот татко сватил што се случува откако на машината трепеле сијалиците. Тогаш ја отворил вратата од машината и ги видел децата цели облеани во крв. 

Откако мајката дознала што им се случило на децата се онесвестила од преголемијот шок.

 

25.09.2013 - 12:17

најчитано сега