ФОТО: Погледнете ја статуата на Богородица во БиХ која почна да свети

Синоќа во Меѓугорје во БиХ се случи чудо кое го привлече вниманието на цел Балкан. Статуа на Пресвета Богородица стара 40 години започна да свети.

Повеќе информации прочитајте тука.

24.09.2013 - 13:24
Фото: 
medzugorje.info.kom

најчитано сега