Доделени нови решенија за легализација на дивоградби во Центар

Градоначалникот на општина Центар Андреј Жерновски денеска додели решенија за легализација.

За последните 30 дена, општината додели 102 решенија, а од доаѓањето на новото раководство изготвени се 354 решенија.

- Пред еден месец си зададовме амбициозна цел да заокружуваме по 100 решенија месечно. Зададеното го завршивме и денеска, за 30 дена имаме 100 решенија, рече Жерновски.

24.09.2013 - 13:12

најчитано сега