Си купил телевизор со туѓи пари - кумановчанец си пазарел со туѓа платежна картичка

Итар кумановчанец пронашол платежна картичка и си пазарел со неа.

Се работи за 44-годишниот Т.Т. од Куманово кој пронашол кредитна картичка и преку интернет си купил телевизор со неа.

Со тоа, кумановчанецотго оштетил соственикот на картичката за износ од 10.740 денари.

24.09.2013 - 12:03
Фото: 
Денешен

најчитано сега