ФОТО: Ја затвори обложувалницата - погледнете колку заработи овој скопјанец со 280 денари

На скопјанецот Никола навистина му се насмевна среќата! Тој овој викенд со уплата од само 280 денари заработи 1,2 милиони денари или 20.000 евра, погодувајќи го конечниот исход на 15 натпревари.

Порталот Оф.нет ги објави добитните тикети на Никола.

24.09.2013 - 11:57
Фото: 
офнет

најчитано сега