Обама: Не пушам бидејќи се плашам од мојата сопруга

Претседателот Барак Обама несвесен дека микрофоните пред него се вклучени, вчера изјави дека се откажал од пушењето затоа што се плаши од неговата сопруга.

Американскиот претседател говореше на конференцијата за важноста на граѓанското општество што се одржува на маргините на Генералното собрание на ОН, и на крајот кога стана од столот го прашал човекот до него дали престал да пуши. Кога истото прашање му беше поставено нему , тој одговорил: "Јас немам запалено цигара, веќе шест години. Тоа е затоа што јас се плашам од мојата сопруга".

Погледнете...

24.09.2013 - 11:31

најчитано сега