Северина и Милан утре на суд

Пејачката Северина  и Милан утре  ќе се сретнат за прв пат очи во очи по нивната разделба.

Во загребскиот суд  ќе се одвива првото рочиште а ќе се одлучува по првата тужба која Северина ја поднесе.

За тужбата околу „повреда на слободата на приватност“, судот се уште нема одредено датум.

Пејачката бара од судот Александар да и припадне на мајката, а Милан да се среќава со Александар само во нејзино присуство.

Па останува да видиме каква ќе биде пресудата на загребскиот суд.

24.09.2013 - 11:07

најчитано сега