Црногорскиот шармер Бојан Маровиќ се сели во Скопје

Црногорскиот шармер Бојан Маровиќ се сели во Скопје! Познатиот пејач ја задолжил својата македонска менаџерска екипа да му најде стан во центарот на Скопје.

Како што пренесува ммм.ком.мк Маровиќ во Скопје планира да остане подолго време, бидејќи тука планира да започне со студии. 

Се очекува веќе оваа недела Маровиќ да се пресели во Македонија.

 

24.09.2013 - 10:28
Фото: 
Кајгана

најчитано сега