Работилница за регионална и прекугранична соработка во енергетиката и нуклеарната енергија

Денеска АД „Електрани на Македонија“, МАНУ и меѓународната Агенција за атомска енергија заедно организираат Работилница за регионална и прекугранична соработка во областа на енергетиката и нуклеарната енергија.

Работилницата ќе ја отвори претседателот на Владата задолжен за економски прашања, Владимир Пешевски.

24.09.2013 - 09:24
Фото: 
вмро-дпмне.орг

најчитано сега