Сакајќи да ја импресионира девојката останал без својата машкост

Еден 66-годишен фармер од Колумбија сакајќи да се покаже пред својата нова и помлада девојка, го загубил својот полов орган.

Фармерот земал преголема доза вијагра, а бидејќи пенисот му останал во ерекција неколку денови, се консултирал со лекар, при што докторите откриле гангрена и воспаление поради што пенисот на старецот морало да биде ампутиран.

Така, во обид да се докаже пред девојката, Колумбиецот си ја загубил машкоста.

24.09.2013 - 09:11

најчитано сега