ВИДЕО: Уште еден доказ дека кучето е најдобар пријател на човекот

Кученце заштитува девојче од разбојниви.

Ова е уште еден доказ дека кучето е најдобар пријател на човекот.

 

23.09.2013 - 13:54

најчитано сега