Крадците не запираат - скопјанец остана без евра денари и злато

Стан лоциран на улицата „Ѓорче Петров“ во Скопје пред неколку денови бил мета на крадци.

Кражбата е извршена на тој начин што непознат сторител со употреба на погоден предметвлегол во станот на 62-годишниот Б.Б. и си заминал со 820 евра, 20 УСА, 600 денари и златен накит.

Крадецот успеал да се стекне со 405.000 денари.

Полицијата работи на случајот.

23.09.2013 - 13:14
Фото: 
Сител

најчитано сега